Vi kender nok allesammen det, at vi har lavet en meget fin kage, men det kan være svært at dekorere den. Her kunne det være rart med et redskab, der lader kagecremen være lidt nemmere at placere.

Her kommer tyl til kager ind i billedet.

Det kan gøre det meget nemmere at dekorere kagen. Man kan strække den så langt at sige, at det bliver sjovt at dekorere en kage, når man har tyller poser til rådighed. Det kan for mange være en stor omvæltning fra den angstprovokerende finish, man skal lægge på sin kage.

Den perfekte pynt til din kage

Når det kommer til kager, så er det vigtigt, at man har et godt fundament, men som man også ser i den store bagedyst, så dømmer mange altså også kagerne på deres udseende. Så hvis man skal lave den perfekte kage, skal man have meget god pynt.

Det er faktisk umuligt at pynte en kage med kagecreme på  en flot måde, eller flødeskum for den sags skyld, uden tyllerposer.

Det kan godt være at det er en ubevidst ting, men kager smager altså bare bedre, hvis de også ser flotte ud, og der er mange måder at få en kage til at se flot ud med tyller.

Man kan lave prikker med kagecreme forskellige steder eller man kan lave det i en ring. Så er der også den mulighed at lægge det i et bestemt mønster, som ikke er så let at beskrive. Her kan man virkelig udfolde sin kreativitet, når det kommer til at dekorere en kage ved hjælp af tyller. Se forskellige tyllersæt her

Forskellen på tyllersæt

Når du ser forskeren på disse forskellige typer sat, så er den måske ikke så iøjnefaldende. Men der er stor forskel på tyllersæt.

Nogle er runde mens andre de har takkede kanter. Dem med takkede kanter giver et andet udtryk end dem, der er rent runde.

Selvom, at det er umuligt at gøre cremen takket uden tyller, så kan man heller ikke opnå det samme resultat med en pose når det kommer til den runde tyller.

Hvis man bare benytter sig af en plastikpose med et hul i hjørnet, så kan man godt se det.

Du har altså ikke lyst til at pynte en kage på en måde, så den ikke bliver flottere. Dit mesterværk skal helst blive flottere af at blive pyntet. Se mere på dinkageverden.dk.