Lav din bObles Donut om til en gynge

bObles er et brand, der specielt er kendt hos børnefamilier. Deres produkter er fantastiske til at styrke barnets motoriske evner samtidigt med, at det er sjovt og føles som en leg for barnet. Med bObles kan du også indrette børneværelset på en rigtig hyggelig og børnevenlig måde

Hos Little Happy er bObles og deres produkter et kæmpe hit! Specielt er de vilde med bObles donut, der med sikkerhed giver dig og din familie mange timers sjov og leg. Den vil være det ideelle produkt til hjemmet. Her, https://littlehappy.dk/bobles-donut, kan du se Little Happy’s brede udvalg af bObles donut, og finde lige dén, der passer til dit hjem.

Fordele ved en bObles donut

bObles donut i sig selv er et fantastisk produkt, som helt sikkert vil blive elsket af hele familien og alle vennerne. Donutten vil ikke kun være et hit hos barnet, men selv forældrene vil også få glæde af det helt nye legetøj.

Donutten giver jer rig mulighed for en masse lege i familien. I kan f.eks. se hvem der kan holde balancen længst tid, når de står på donutten. Den kan ved at blive trykket ned mod gulvet, sidde lettere fast, da der dannes et vakuum. På den måde vil det være mere sikkert for jer at stå på donutten.

  • Lille donut

Den lille donut vil blive elsket af de mindste i familien, men forældre og ældre søskende kan stadig godt få glæde af den. Den lille kan sidde på den lille donut og træne sin styrke og balance, ved at skulle prøve ikke at falde af. Forældrene kan, ved at lægge donutten på skødet, have baby liggende, hvilket han/hun helt sikkert vil elske.

  • Donut

Donut i den normale størrelse er altid et stort hit blandt børnefamilierne. Dette er blandt andet fordi det er et multifunktionelt element til hjemmet, der kan bruges af alle aldersgrupper. Donutten er praktisk idet, at den eksempelvist kan bruges som en forhøjer til stolen, så barnet har nemmere ved at nå op til bordet.

  • Stor donut

Den store donut vil helt sikkert blive elsket af hele familien. Den store størrelse gør, at hele familien nu har sig et nyt hoppedyr. Med denne donut kan i altså eksempelvis holde konkurrencer om, hvem der kan hoppe længst med donutten. I kan sammen styrke jeres familiebånd, og se hvordan i bliver rystet tættere sammen, ved at lave de mindste ting sammen.

bObles donut som en gynge

Som sagt så kan bObles donut bruges til en masse forskellige ting, både alene og sammen med resten af familien. Alt fra hoppedyr til en ekstra stol i stuen, denne donut kan det hele.

Denne donut kan altså også laves om til en gynge, som helt sikkert vil blive populær blandt familien. Denne donut kan bruges både indendørs og udendørs, hvilket giver dig og din familie endnu flere muligheder for leg med den.

Hvis i har en stor stue, vil det være ideelt at hænge gyngen her. På den måde skaber i en børnevenlig atmosfære, og byder ind til, at her er sjov og leg tilladt. Når legetøjet hænger fremme på denne måde, har børn også en tendens til at bruge det mere.

Har i et stort træ i haven? Så er det da et fantastisk sted at hænge gyngen. På den måde sørger i for at barnet kommer udenfor samtidigt med, at der bliver leget og bevæget sig. Om sommeren vil det helt sikkert være et hit.