Der var engang, hvor man havde tykke fotoalbums stående på hylden. Man hev dem frem, når familien var samlet, for at se på fotos. Desuden brugte man lang tid på at fremkalde billeder, og derefter sætte dem ind i albummet. Siden da er der sket meget med teknologien, og i dag tager langt de fleste deres billeder med en smartphone. Det giver nye muligheder for at forevige de vigtige øjeblikke. Men hvad skal man bruge alle disse fotos til på ens mobiltelefon? Det er bedre at skabe noget, som både familie og venner vil sætte pris på, og som er et smukt minde. Noget man kan kigge på hver dag. Det kan man f.eks. gøre med en fotokalender.

En personlig og praktisk gaveidé, som kan hænges overalt

En fotokalender er en god gaveidé, som man kan give til både familie og venner. Man kan selv vælge størrelsen og designet på kalenderen, og derefter de fotos, som man gerne vil bruge. Man har 12 måneder at gøre godt med, og det er nemt og hurtigt at udvælge billederne, der skal bruges. De fleste vil elske at få en fotokalender. Det er en smuk og personlig gave, og man vil hver dag kunne se på billeder fra de bedste øjeblikke med de mennesker, som man har kær. Det er en fantastisk måde at forevige minder på. Desuden vil der være plads til at skrive planer ned, så man ikke glemmer noget. Det er en praktisk ting, der kan bruges hver dag, og man kan hænge en fotokalender overalt i hele hjemmet.

Fotokalendere fås i forskellige størrelser

Man kan få dem i forskellige størrelser. Hvis man har masser af plads, så kan man gå efter en fotokalender i A3-størrelse. Det kan f.eks. være, hvis man har en tom plads på væggen, hvor den vil passe perfekt ind. Hvis man har knapt så meget plads til rådighed, så kan det være nok med en kalender i A4-størrelse. Ofte kan man også vælge, hvilken papirtype man ønsker. Men de fleste fotokalendere vil som udgangspunkt være fremstillet i tykt kvalitetspapir, som kan holde til lidt af hvert. Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af ens kalender, kan man udvælge fotos efter årstid. Altså skal man finde et sommerbillede til juli og august, et julebillede til december, osv. Så passer de udvalgte fotos nemlig til den stemning, der er de pågældende måneder.