Som forælder kan det være meget svært at finde ud af, hvad dine teenagebørn vil have i gave. I denne artikel har vi lavet en lille liste over gaver, som dine teenagebørn nok vil blive meget glade for. Vi har taget udgangspunkt i den lave ende, når det kommer til priserne, fordi der er tale om sjove gaveidéer.

 

 

Køb en sjov kryptovaluta som gave

Teenagere surfer meget rundt på internettet i dag, og hvis der er tale om en dreng, så er han nok på Reddit. Inde på Reddit har snakket handlet meget om den sjove coin ved navn Dogecoin. Denne går med symbolet DOGE, og mange investerer i den. Det er en sjov coin, fordi den er baseret på et meme, og der er ingen teknologiske fordele i forhold til bitcoin og ether. Alligevel forbliver den allerede høje dogecoin kurs med at være høj.

 

Mange forældre giver deres børn aktier, når de fylder en bestemt alder. Men kunne det ikke være mere spændende at give dem en sjov kryptovaluta, som de rent faktisk kan bruge til at betale for varer og tjenesteydelser med. Det er nok ikke den bedste valuta at give i gave, hvis man forventer, at den vil stige i pris på grund af dens natur. Det er meget risikabelt.

 

Vi nævnte, at prisklassen på gaverne på denne liste er i den lave ende. Dogecoin opfylder dette krav, fordi kursen i skrivende stund er på omkring 2 kroner per coin. Overvej om det ikke kunne være en interessant gave at give og få. Hvis denne gave lyder for avanceret, så har vi heldigvis et par simplere gaver på denne liste.

 

 

Køb en sjov t-shirt

Mange teenagere har allerede en række sjove t-shirts eller andet tøj, hvor der står noget sjovt på. Du kan gå ind på Amazon eller andre hjemmesider og finde noget, der er meget aktuelt lige nu. Disse typer t-shirts er ikke særlig dyre, og det skal de heller ikke være. En sjov t-shirt går man ikke med længe.

 

Inden for samme kategori kan man selvfølgelig også kigge på sjove sokker. De plejer også at være meget populære – også blandt voksne.

 

 

Andre sjove gaver

I stedet for at lave en lang beskrivelse af hvert produkt for de resterende gaveidéer på denne liste, har vi valgt at lave det i listeform:

  • Toilet golf
  • Øl bælte (hvis din teenager er gammel nok til at drikke alkohol)
  • Kæmpe vinglas (igen, hvis din teenager er gammel nok til at drikke alkohol)
  • I Like Big Mugs Kop
  • Useless box (denne er blevet set mange gange på YouTube)

 

 

 

Har du andre gode idéer til gaver til teenagere? Skriv en kommentar i bunden af denne artikel. Husk at dit børn under 18 som udgangspunkt ikke må handle med kryptovalutaer, hvorfor du selv skal købe dogecoin, hvis det er den gave, du går efter. Det er ikke muligt at give et gavekort eller lignende, når det kommer til denne type gaver.