Skiløb er en fantastisk aktivitet for børn, og det er nemt at nyde det som en familie skitur. Der er masser af ting at lave, når man står på ski, f.eks. at lege i sneen, kælke, gå turer i skibyen. Skiløb opbygger også udholdenhed, læring samt motorik.

– Fantastisk for familier: Hvis du tager hele familien med på ferie denne vinter, så har skisportsstederne noget sjovt at byde på for alle! Fra langrendsski og backcountry-ture til børn pister lige uden for døren har det aldrig været nemmere at være aktive sammen.

– Opbygger udholdenhed: Den mere tid, der tilbringes udendørs hver dag, øger udholdenheden i løbet af dagens aktiviteter, samtidig med at du forbrænder kalorier. Godt for hele familien.

En sund måde at holde ferie på: skiferie i vinterferien er en god måde at tilbringe kvalitetstid med familien på, og det er også sundt.

– Godt for børn: Ikke alene stimulerer det at være udenfor i frisk luft deres sanser, men de kan også udforske nyt terræn eller forbedre alle de vinterfærdigheder, de lærte i sidste sæson. Findes der en bedre ferieaktivitet?

Er man alene single forældre, så er der også mange muligheder for at komme på en skiferie med andre enlige forældre med børn. På den måde kan du lære andre at kende og opbygge bekendtskaber mens dine børn også får nye kammerater.

Få mere at vide om, hvordan du kan drage fordel af denne aktive vinterferie ved at tjekke Skier!

Hyr en skilære til dine/dit børn

Et barn har nemmere ved at lære, fra en skilære end fra deres forældre. En skilærer er en kvalificeret, dygtig og erfaren fagmand.

Skilærere kan tilpasse sig barnets behov, præstationsniveau og evner.

En aktiv skiferie er en sjov måde at sørge for, at dine børn ikke keder sig. Belønningen ved at bruge en skiskole, for forældrene er, at de kan nyde deres skiløb og overlade børnene til en instruktør. Skiløb giver en fantastisk oplevelse af læring gennem udforskning i naturen, hvilket er enormt vigtigt, da det bl.a. giver læring og selvtillid.

At dit barn kommer og viser dig noget stolt som de har lært, er noget som man virkelig sætter pris på som forældre. Derfor skal du lære dit barn at stå på egne ben, du kan være i nærheden, når de skal lære at stå på ski på børnebakken.