Sådan kommer familien igennem en svært tid – uden at blive ruineret

Har du før været nødsaget til at arrangere en begravelse? Så ved du med garanti også, at det kan være udfordrende, da der er mange bedemænd om udbuddet. Priserne for en begravelse eller bisættelse varierer en del. Hvad er egentlig inkluderet i deres priser? Er der nogle skjulte omkostninger, som man får en slem overraskelse over, når regningen kommer?

 

Smart prisberegner til begravelse

Gennemsigtigheden er ikke altid i top i bedemandsbranchen, men det ønsker især én bedemand at gøre op med, nemlig Per Ryevad. Per er bedemand i Aalborg og har mere end 20 års erfaring med at hjælpe familier med at få en god afsked med deres kære. Derfor ved han også, at der ikke er to bedemænd, som tager den samme pris for den samme ydelse. Det betyder også helt generelt, at mange der går med spørgsmålet, hvad koster en begravelse egentlig?

Derfor har Per implementeret en smart prisberegner, så familier nemt kan sidde stille og roligt og finde frem til, hvad en begravelse koster.

Prisberegneren tager bl.a. højde for:

  • Koordinering af højtideligheden
  • Valg af kiste eller urne
  • Blomsterdekorationer
  • Kørsel til krematoriet og højtideligheden og meget mere

Med andre ord tager beregneren altså højde for alt lige fra det administrative til det mere materialistiske som kisten og blomsterdekorationerne.

Fordelene ved at benytte prisberegneren er mange og omfatter bl.a.

  • Du kan skræddersy begravelsen nøjagtig, som du ønsker
  • Du vil opleve en høj grad af gennemsigtighed
  • Du undgår skjulte omkostninger og grimme overraskelser

Har du ønsker til begravelsen eller bisættelsen som prisberegneren ikke tager højde for, så er Per mere end lydhør og hjælper hellere end gerne med at opfylde disse. Begravelsen skal nemlig foregå på jeres præmisser, så afdøde får nøjagtig den afsked, som personen ønskede.

 

Prisen for bisættelse eller askespredning

Bisættelser og især askespredning er begyndt at blive en mere og mere populær måde at tage afsked med sine kære på. Her kan man arrangere højtideligheden således, at halvdelen af asken spredes over åbent hav og den anden bliver gravet ned på kirkegården. På den måde har familie og venner altid har et sted at gå hen for at mindes afdøde.

Ønsker du at se prisen for en bisættelse eller en speciel askespredning over åbent hav, som ville være i afdødes ånd? Så kan du læse meget mere herom inde på hjemmesiden: https://bedemanden-aalborg.dk/
Her kan du også se meget mere om, hvad Per Ryevad ellers kan hjælpe familier med i den svære tid.