Fotokalender med børn og børnebørn

Hvis du er løbet tør for gaveidéer, så er en fotokalender med børn og børnebørn en fantastisk idé, der vil overraske alle. Mange gaver er noget, man køber, fx produkter, og derfor vil en kalender med personlige billeder i den grad have potentiale for at overraske enormt meget. At se sine børn og børnebørn printet på en kalender, som man så kan nyde nye billeder af hver eneste måned, er en enestående gave, hvor glæden vil vare hele året.

Når du vælger billeder af familien i en fotokalender, kommer de mange billeder, du sikkert har liggende, i den grad også til sin ret. På Fremkaldelseafbilleder.dk kan du klikke ind og læse meget mere om, hvordan du laver en sød fotokalender med dine egne billeder samt anvende fine skabeloner og andre ting, der pynter i din personlige kalender.

Den perfekte gaveidé

En privat kalender med egne billeder er altså den perfekte gaveidé, hvis du er på bar bund og ikke ret kreativ i forhold til gaver. Og det er også her, at du kan ende med at overraske enormt meget. Hvis din familie er vant til, at du ikke er den allermest kreative, kan en privat fotokalender blive det helt store hit.

Til store glæde for modtageren

Modtageren vil blive både glad og overrasket, når de pakker den private kalender op. Måske er der udenpå ikke noget, der afslører, at det er en kalender med private billeder. Når de så åbner for at kigge videre i den, og bliver mødt af billeder af deres børn og børnebørn, er begejstringen bestemt ikke til at skjule, og glæden vil ingen ende tage. Det er altså en forholdsvis simpel gave, der kan have kæmpe personlig betydning og stor værdi for modtageren, og de kan have glæde af den hele året – måske indtil næste fødselsdag eller juleaften, hvor de får en ny kalender til det kommende år med nye billeder.

En overraskelse

Ja, som du kan læse, er det altså den perfekte overraskelse, hvis du ønsker at give en gave, der er lidt anderledes og utroligt personlig. Du kan være lige så kreativ, du vil, når du laver fotokalenderen, og du behøver heldigvis ikke at være teknisk stærk, for at finde ud af, hvordan du laver kalenderen. Det brugbare værktøj hjælper dig, og det er lidt som elektronisk at sidde og klippe og klistre en kalender sammen, indtil du er tilfreds. Du har hele tiden mulighed for at tilføje, rette og en masse andet, så du kan heller ikke gøre noget forkert.

Så overvej at give en personlig gave til den næste fødselsdag – i form af en fotokalender. Det vil sandsynligvis være den gave, der bringer størst lykke af dem alle sammen på gavebordet.