Det kan være svært at finde den perfekte gaveidé til manden der har alt. Specielt hvis det er manden, der selv hele tiden køber nye gadgets selv. Så når du leder efter den perfekte gave, om det så er til jul, fars dag, fødelsdag eller andet, har vi fundet den perfekte gave guide lige her.

 

Taske af gamle slips:

Hvis du går ned i din lokale genbrug, kan du som regel finde en bunke gamle flotte slips. De findes i alle former og farver, og er perfekte til at lave om til en lille toilettaske til manden der har alt. Find en lille lynlås og sy på, og tilføj endda et lille hjemmelavet mærke, så man kan se at det er ”hand-made by you”. Her kan han opbevare sine ure, toiletsager og meget mere! Ja det er kun fantasien der sætter grænser. Samtidig med at det er lavet af kærlighed fra dig til ham.

 

Skærebræt af træ:
Hvis din far, kæreste, bror eller noget fjerde, også er helt vild med mad og at være i køkkenet, kan vi kun anbefale at lave dit eget skærebræt til manden der har alt. Det lyder kompliceret , men det er faktisk super simpelt. Du kan gå ned i din lokale træforhandler og skaffe dig et stykke flot udskåret træ, noget sandpapir og noget madolie. Start med at slibe træet til det har en flot og glat overflade, hvorefter du mætter træet med din olie og voila – et styk hjemmelavet skærebræt i træ.

 

Gaveæske fra Østerlandsk Thehus 24 stk.:
Hvem elsker ikke the? The kan drikkes til flere lejligheder og er en god måde at samle folk på. Om du så er til grøn the, hvid the eller sort the, så findes der altid en the for dig. Hvis din mand, far eller bror også elsker the, så er denne gaveæske med 24 stk. forskellige Østerlandsk Thehus the, lige noget til manden der har alt. Den er fyldt med forskellige the i alle slags varianter, så man kan prøvesmage sig frem til sin favorit.

 

Belte bøjle:
Ligger din mand, bror eller fars belter også over det hele i en skuffe, og er ikke til at finde? Så er løsningen lige her – en hjemmelavet bæltebøjle. Det er en super simpel måde at få organiseret bælter og supersimpel for dig at kreere. Du skal bruge en bøjle i træ og en masse små kroge. Skru nu alle krogene op i bøjlen forneden indtil du har en hel række af kroge langs bøjlen. Nu har du en bæltebøjle klar til at få organiseret mandens klædeskab.

 

Hjemmelavet skæg balsam:

Dette er en super simpel måde at vise din kærlighed til manden der har alt, nemlig med en hjemmelavet skæg balsam, som er supersimpel at lave. Det du skal bruge er:

  • Æteriske olie med duft af eget valg.
  • En beholder til det færdige produkt.

 

 Step 1:
Tilføj to skefulde kokosolie i et vandbad og smelt olien til den er helt flydende.

Step 2:

Tilføj æteriske olie af eget valg. Husk at kokosolie har en karakteristisk duft i sig selv, så tilføj hellere lidt for meget end lidt for lidt. Mix det sammen med en ske.

Step 3:
Hæld din blanding over i din beholder, og lad det sætte sig i et rum med stuetemperatur. Du kan også lade det stå i køleskabet et par timer.

Og Voila – hjemmelavet skæg balsam til manden der har alt.