At være gravid er et af de bedste ting i verden. Det kommer med en baby! Et liv af sig selv, som vil gøre dit og din elskedes liv helt fantastisk. Det er pointen med alt det besværlige.

Det kommer til at være besværligt. Der kommer til at være rigtig mange udfordringer i fremtiden, men det er en del af det hele. Men før vi går så langt frem, så lad os fokusere på graviditeten først. For det bliver også besværligt at blive så stor, men heldigvis har Carriwells mange produkter, som kan hjælpe!

Graviditeten er både smuk og en kæmpe udfordring

Mange ved det og mange kommer til at finde ud af det, men at have en baby inde i sig i 9 måneder er en kæmpe udfordring. Både for kroppen, men også for hverdagen.

Heldigvis har Carriwell en masse produkter, som kan hjælpe dig. Derinde finder mange nemlig både ammebh, hospitalstrusser og ammeindlæg. Hvad er alt dette og hvordan kan det hjælpe dig? Det handler meget om processen og at fjerne alt det besværlige. Og det kan også hjælpe dig efter graviditeten.

Hospitalstrusser er nok de mest hjælpende dele tøj en gravid kvinde kan bruge. Hvis man ikke ved, hvad det er, så er det bukser, som kan udvides rigtig meget rundt om maven. Nemlig for at gøre plads til babyen og den store mave. Disse kan også bare være behagelige at have på efter graviditeten. De giver maven lidt plads.

Dette leder perfekt ind til ammebh’erne og ammeindlæggene. Som navnet antyder, så handler ammebh’er og ammeindlæg om alt omkring det at amme. For eksempel kan man åbne ammebh’er, så det bliver en del nemmere at amme sin nyfødte baby. Og ammeindlæggene er der for at hjælpe den ammende kvinde. Når man ammer, kan brystvorterne blive ømme. Derfor kan det være utrolig dejligt for dem at ligge mod et blødt indlæg, i stedet for en hård bh.

Tøj, der kan fjerne de små besværligheder

Generelt set, så er disse hjælpemidler ikke nødvendigvis ”Game Changers”. Men det kan være behageligt og fjerne nogle af de små ulemper. Sådan som at gå rundt med en gravid mave og have ømme brystvorter.

Det kan være svært og irriterende og lidt unfair at det kun er et at parterne, som skal tage imod alle disse ulemper. Men det er netop derfor Carriwell eksisterer. For at gøre det bare lidt nemmere.