Tandsmerter kan gå fra det moderate til det uudholdelige lynhurtigt, og man bør derfor altid tage tandsmerter seriøst. Tandsmerter kan holde en vågen, og gøre det umuligt at spise for personen med smerter. Skulle smerterne opstå en weekend er det ikke sikkert, at man kan få en hurtig tid hos en tandlæge til at få det ordnet, derfor kan en akut tandlæge være løsningen. Med en akut tandlæge får du plads i stolen med det samme, og skal ikke gå og have ondt i tænderne i flere dage, mens du venter på en tid hos din egen tandlæge.

Få fikset dine tænder før det udvikler sig

Hvis man kan mærke, at det trækker op til tandpine i ens tænder, bør man ikke vente alt for længe med at søge tandlæge. Tandpine kan nemlig hurtigt udvikle sig, og blive ligefrem uudholdeligt. Derudover kan skaderne på tanden også udvikle sig meget hurtigt, og det bør derfor tages seriøst med det samme.

Du kan nemt finde en akut tandlæge i København eller omegn, da der er mange klinikker rundt omkring. Derfor er der heller ingen grund til at vente, hvis man skulle få ondt i tænderne i løbet af weekenden.

Hvis dine børn klager over tandsmerter bør det også tages seriøst med det samme. Selvom det er weekend bør i forhøre jer hos en akut tandlæge, og se om det er muligt at få en tid så hurtigt som muligt. Selv hvis man venter til weekenden er over, kan der være op til flere uger ventetid på at få en tid hos en tandlæge. Ingen bør gå rundt med uudholdelige smerter i tænderne i flere dage, det er derfor altid at foretrække, at man får tænderne ordnet med det samme.

Smerte kan ikke gøres op i penge!

Selvom det muligvis er en anelse dyre at få en akut tid hos en tandlæge, så er det altid det værre, hvis man har ondt i tænderne. Det kan ikke betale sig at spare, hvis man har smerter og man risikerer at beskadige tænderne yderligere. Hvis dine børn eller familie har tandsmerter, kan det slet ikke betale sig at spare, og det bør blive fikset så hurtigt som muligt. Når alt kommer til alt kan smerter slet ikke gøres op i penge. Derfor bør man straks søge tandlægehjælp, hvis man oplever akutte smerter i tænderne!