Tøj er nemt at give som gave når der kommer et lille ny vidunder til verden. Men alle kender også at tøjet ligger i skuffen med mærkerne på, når baby pludselig går fra størrelse 56 til 62 inden man når at få tøjet op af skuffen. Derfor syntes vi hos Littlerecycle at det giver god mening at give et gavekort i barselsgave. For med et gavekort kan den nye lille familie selv købe det de syntes de mangler. Det er WIN-WIN, godt for miljøet og godt for den lille familie. Gør noget godt for din pengepung samtidig med du gør noget helt vildt godt for vores planet, hvis vi skal redde planeten så skal vi alle sammen tage en tørn og gøre noget af arbejdet. Hjælp os med at give vores børn en bedre fremtid.

Når du køber et gavekort hos Littlerecycle.dk, bestemmer du helt selv hvad beløbet skal være på, der er nemlig ingen begrænsning på beløbet. Du vil modtage et flot kort hvor koden til webshoppen står på, og så skal modtageren blot taste koden ind i kurven, når de har lagt de dele tøj i som de ønsker, derefter vil den automatisk trække beløbet fra købssummen.

 

Herunder har vi samlet 4 gode barselsgaver, hvis du ikke tænker et gavekort er den helt rigtige gave.

 

  1. Bodystockings

 

Der er en lille detalje ved at give tøj, og det er kønnet på barnet, for man kan ikke rigtig give blåt til en pige og lyserødt til en dreng. Det kan nemt løses ved at give den smarte tøj gave, hvilket er unisex bodystockings, for bodystockings er nok den tøjdel som der bliver brug for mest ved en ny lille baby.

 

Se vores bodystockings her.

 

  1. Huer til babyen

 

Ligesom bodystocking så har alle forældre brug for gode huer til den nye lille guldklump. Du kan finde babyhuer i mange forskellige farver og former. Du går nok ikke fejl ved at give den eller de huer som du selv kan lide. Du kan finde huer i mange forskellige prisklasser hos Littlerecycle.dk

 

Se vores huer her.

 

  1. Massage til den nybagte mor

 

En lækker luksus massage kan være en kærkommen gave til den nybagte mor. Måske hun helt logisk ikke har følt sig helt normal gennem graviditeten, og er om nogen den der fortjener en kærkommen forkælelse. Derfor vil en omgang massage altid, være en kærkommen gave.

 

  1. Ansigtsbehandling

 

En lækker ansigtsbehandling til mor i barselsgave er noget, der kan give en lækker afslapning for en stund ovenpå fødsel og det nye liv med den lille ny. Du finder mange oplevelsesgaver i København, Århus, Odense, Aalborg med mere. En times afslapning vil altid være en kærkommen gave, efter 9 måneders graviditet.