Der findes mange ting man kan lave sammen som familie, og én af de måske mindre udnyttede oplevelser, er massage. Der kan måske være tendens til at tænke, at det kun er for mor og datter, men faktisk kan hele familien sagtens samles til massage. Massage har en lang række funktioner og muligheder, og er altså ikke kun til at løsne musklerne op. Læs mere her om hvad det kan afhjælpe.


De klassiske fysiske smerter kan lindres

En Uddannet massør kan naturligvis hjælpe på de “klassiske” smerter, såsom diskusprolaps, migræne, piskesmæld og rygsmerter. Disse smerter er for mange rigtig alvorlige, og derfor kan massage og terapi være en ren forløsning, i forhold til smerterne. Det er også som regel kun de voksne, der har disse smerter, og derfor er det mest henvendt til mor og far. Skulle børnene også lide af den slags smerter, er der også råd for det.

De ukendte udfordringer

Udfordringer og vanskeligheder som koncentrationsbesvær, stress, hormonbalance og indlæringsvanskeligheder, kan også afhjælpes med massage, og det er her at børnene kommer ind i billedet. Når massage kan hjælpe på typiske “børne- og ungdomsproblemer”, så giver det god mening at modtage behandling sammen som en familie. Når mor og far er med, og måske også selv får behandlinger, kan det skabe større tryghed for børnene.

Den rene velvære

Massage behøver selvfølgelig ikke kun blive brugt for at lindre smerter. Det kan også blive brugt til at opleve afslapning og velvære. Og den slags rare, behagelige oplevelser, er gode og oplagte at opleve med familien. Alder har ikke betydning, men man skal alligevel overveje, hvor små børnene er. Det er nok i højere grad ældre børn og teenagere, som reelt sætter pris på massage.

Hvorhenne finder man det og hvad er prisen?

Massagebehandling og terapi er et udbredt fænomen, og derfor er der en god mulighed for at finde det i hele landet, for eksempel Massage Bramming. Da der er stor konkurrence blandt massørerne, er det også vigtigt at tjekke både priser og anmeldelser, for at finde det rette sted. Priser kan variere meget, hvis man bare ser på geografi, men så sandelig også i forhold til behandlingstypen. Derfor kan det være svært at sætte en fast pris på massage. Som udgangspunkt er det ikke meget forkert at afsætte omkring 300 kroner per behandling, per person. Men det kan selvfølgelig variere meget.