Vi nyder at bruge tid med hinanden og vores familie. Der findes enormt mange måder hvorpå man kan bruge tid med hinanden. Mange tager ud og rejse, tager på små turer og opleveler altså en masse gode og nye ting med hinanden. Mange benytter sig også af muligheden for at tage i eksempelvis forlystelsesparker eller måske dyreparker. Her kan både små og store få nogle gode stunder sammen, og man er garanteret at gå derfra med smil på læben. Derudover kan man få en masse gode stunder derhjemme. Nogle hygger sig med at bage, lave mad, tegne eller male, ja nogle ser måske film eller læser bøger sammen. Men en måde som helt sikkert skaber smil, gode stunder og hygge sammen, er at spille spil. Om man er til brætspil, kortspil, terningespil eller måske computerspil, ja der er mange muligheder. Så læs endelig med her, hvis du ønsker at læse videre om tre gode spil i kan spille som familie.

Gammeldags 7 kabale

Det gammeldags kortspil 7 kabale er et helt perfekt spil at spille med dit barn. Du kan lære dit barn hvorledes man lægger en kabale, altså den rækkefælge hvori kortene skal lægge. Gammeldags 7 kabale, laves for de der ikke ved det, ved at man lægger spillekort i den rigtige rækkefølge, nemlig fra lavest til højest værdi, og derudover også i ens kulør. Dette spil er en god måde at slappe af samtidig med at man hygger sig. Man kan altså slå hjernen lidt fra og lægge det alene, men man kan også lægge den med en anden og få en hyggelig stund sammen. Du kan spille 7 kabale på dette link, hvis du ikke har spillekort derhjemme. Herigennem kan du finde reglerne for 7 kabale, og en del andre online spil.

Kortspillet 500

Et andet skønt kortspil som du kan hygge dig med sammen med din familie eller børn, ja det kunne være kortspillet 500. 500 er et kortspil som de fleste kender, og som kan skabe stor konkurrence lystenhed hos de fleste. Spillet går i al sin enkelthed ud på at du og dine medspillere kappes om at samle stik. Stik betegnes som serier af mindst tre kort, der passer sammen, enten fordi de har samme talværdi, eller en fortløbende talværdi. Nu handler det om at få de bedste stik, der giver flest point og nå 500 point som den første. Så hvem kommer først til de 500 point?

Brætspillet Ludo

Slutteligt kan i spille Ludo, og se hvem der først for alle sine fire brikker i mål. Dette gøres ved at slå høje tal med terningen, og undgå at blive slået hjem af sine modspillere. De fleste af os kender dette brætspil, og vi ved alle at dette spil kan skabe stor konkurrence og en masse hyggelige stunder. Så hvilket et af disse spil skal i spille nu?