Det er endelig blevet en mulighed at rejse igen efter verden har været lukket ned grundet corona. Pandemien er endelig ved at være under kontrol igen, hvilket gør, at mange lande har lukket op for rejser. Hvis man dog stadig er lidt påpasseligt med corona, og ikke har lyst til at sætte sig op i et fly – så er kør selv ferie altså en oplagt mulighed.

 

Har du nogensinde overvejet at køre selv til søerne i Italien? Italien er et fantastisk dejligt land, og det er relativt nemt selv at køre dertil, hvis man skulle overveje det. Hvis man ønsker at køre til Italien er Gardasøen i hvert fald et oplagt valg, som man helt sikkert ikke kommer til at fortryde.

 

Tag til Gardasøen

 

Gardasøen er en af de mest populære destinationer, når man taler om at køre selv til søerne i Italien. Området ved Gardasøren byder på nogle helt fantastiske campingpladser og lækre hoteller, og så er naturen også bare noget der skal opleves. Gardasøen er Italiens største sø, og det er umådeligt smukt i området omkring søen.

 

De mest populære byer omkring søren er Limone, Sirmione, Salò, Malcesine, Bardolino og Peschiera del Garda, hvor du kan finde alt fra store campingpladser, som er helt ideelle for børnefamilierne til hyggelige små og romantiske hoteller. Gardasøen bliver hvert år besøgt af mange tusinde turister fra hele Europa, og destionen er da også en af danskernes foretrukne.

 

Kør selv afsted

 

Det har i den grad sine fordele at køre til Italien selv. Det gør det nemmere at komme rundt, når I er ankommet, hvis I vil ud og opleve ting som kræver kørsel. Det giver altså én en mobil frihed at have sin egen bil med, og derved ikke skal ud og leje en bil – eller bruge penge på taxi og offentlig transport.

 

Mange folk kan blive skræmt af rejsetiden i bil til Italien, for det kan godt lyde som om det er langt væk. Det er dog relativt nemt at komme til Gardasøen, og hvis man kører i et stræk kan man være ved Gardasøen i løbet af små 20 timer. Man kører igennem Tyskland og Østrig, og det er jo også muligt med en overnatning undervejs, hvis man synes at køre i et stræk kan virke overvældende.

 

At køre til Italien er en oplagt mulighed for at få set Europa samtidig med at i er på vej til jeres slutdestination.

 

Og Gardasøen er et helt fantastisk sted at tage til, hvis I sætter kursen mod Italien. Her er både smuk natur, hyggelige byer og ikke mindst god mad. Og så ligger det samtidig i en overkommelig afstand fra Danmark.