Dette indhold er sponsoreret.

Foråret er kendt for flere ting: bladene, der springer ud, varmen, der stiger, og selvfølgelig de mange feriedage. Påsken, pinsen, Kristi himmelfart, Grundlovsdag og videre derudaf. Men hvad skal du og din familie bruge alle de mange fridage på? En feriedag i foråret, hvor vejret ikke altid er på sit højeste, kan det være en god anledning til at få indkøbt underbukser, skjorter og køkkengrej. Det kan også give anledning til en tur i skoven eller de skønne danske naturparker. Endelig kan I også bare hoppe i hjemmefutterne og stene serier hele dagen lang.

Indkøb af de livsnødvendige ting

Hvis I kan komme til det for fødselsdage, konfirmationer, familiebesøg og legende børn i huset, så er fridage en perfekt indkøbsdag. Efter en lang dag på jobbet, hjem til madlavningen og afhentning fra fodboldkamp eller ridning gider man virkelig ikke tage på online indkøb. ”Det kan vi gøre på et andet tidspunkt”. Det tidspunkt er her og nu – brug det. Nu kan der købes mandolinjern, JBS underbukser, nye hynder til terrassestolene, madkasser, slibemaskine og et fyldt køleskab.

Inddrag familien i indkøbene og vær sikker på, at du slipper for brok over, at det er de forkerte JBS-underbukser eller forkerte farver på madkassen. Det er ikke nødvendigvis den allersjoveste underholdning for hele familien, men det er rart at få klaret og at have lidt at give sig til på sin fridag. Så kald sammen til morgenmad og få snakket de forskellige indkøb igennem. Du vil takke dig selv, når hverdagen igen rammer.

Udflugt til naturparken

Hvis indkøbene ellers er gjort, så tag ud i det danske vejr – om det regner eller ej. Tag ud i de mange skønne naturparker. Pak en madkasse og hent en app, der kan skaffe jer svampe og planter til aftensmaden. Skoven er fantastisk god underholdning for børnene, for her kan de larme, løbe og udforske den natur, vi er del af. Og skoven er lige så skøn underholdning for forældrene, som kan snuse piletræernes dufte ind og måske lære noget nyt om den skønne natur. Hvis det regner for voldsomt, kan udflugten være til et på museum, svømmehal eller en tur i biffen.

Hop i hjemmefutterne, og hold fri!

Energiniveauet er virkelig forskelligt fra familie til familie, når det holdes fri. Nogle familier kan ikke sidde stille og skal have gang i en bold, skovtur eller ridetur. Andre vil bare gerne lade batterierne op derhjemme med noget kvalitetstid. Her er det bare at hoppe i jeres lækre uld hjemmesko og på med en god serie. Der er ingen grund til at stresse og jage, når feriedagene lader dig blive hjemme. Der er så meget, der skal nås i hverdagen, og nu har I endelig tiden til bare at lave ingenting i JBS-underbukser og uldhjemmesko. Brug tiden og vær veloplagt, når hverdagen igen rammer.